Δευτέρα, 15 Οκτωβρίου 2007

Η ζωή χαρίζεται, ο βίος κερδίζεται

Η καλή και άγνωστή μου φίλη Composition Doll με ένα σχόλιό της μου προσφέρει την ευκαιρία να γνωριστώ μαζί της αλλά και μαζί σας καλύτερα.
Θέμα της, η ζωή και ο βίος του ανθρώπου, του κάθε ανθρώπου. Ως βίο εννοούμε το πως πορεύεται κανείς.
Οφείλω κατ' αρχήν να δηλώσω πως συμφωνώ με την άγνωστή μου φίλη, συμφωνώ στο πνεύμα αλλά και στο γράμμα του σχολίου της. Επιθυμώ όμως να διασαφηνίσω κάποιες λεπτομέρειες. Ομολογώ επίσης, πως με απασχολούν πολύ οι λεπτομέρειες, γενικώς.

Περί Ζωής λοιπόν αλλά και βίου.
Η εδώ ζωή δεν υπάρχει χωρίς την μετά. Είναι δε μια διαρκής μνήμη. Ταυτίζω την ζωή με την μνήμη. Την δική μου, αλλά και των άλλων για μένα, ή καλύτερα με μένα.
Η ζωή οφείλει να έχει νόημα! Νόημα αντλεί από το παρόν αλλά και από το μέλλον.
Επίσης η ζωή οφείλει να έχει ελευθερία. Ελευθερία εννοώ πνευματική. Τούτου δοθέντος, ναι συμφωνώ πως δεν μπορώ να τα έχω καλά με όλους! Πολύ φοβάμαι πως μπορώ να τα έχω καλά με λίγους. Νοιώθω όμως πως θέλω να μπορέσω να τα έχω καλά με όλους. Κι αυτό γιατί η ζωή είναι μια πορεία. Μία πορεία προς ... την κατανόηση, την ολοκλήρωση, την εκμηδένιση.
Ο βίος χτίζεται με τις επιλογές μας. Κερδίζεται όταν αποκτά η ζωή νόημα και τότε χαρίζεται ως μίμηση στους άλλους.
Ο βίος του καθενός μας διαγράφεται σιγά-σιγά στο πρόσωπό μας. Αυτό ως μικροί δημιουργοί πλάθουμε καθημερινά. Για την καθαρότητα και την πλαστικότητα του προσώπου μας παλεύουμε.
Αυτό εν τέλει θα παραδώσουμε στην μνήμη του μέλλοντος μας.

Με τούτο το post μού δίδεται η ευκαιρία να δηλώσω σε όλους την ταυτότητα μου.Να γνωριστώ μαζί σας με το δικό μου πρόσωπο, κάνοντας στην άκρη το προσωπείο του ανώνυμου μπλόγκερ. Σε επόμενο post θα μοιραστώ και τις ελπίδες μου.8 σχόλια:

Composition Doll είπε...

Χαίρομαι που ένα σχόλιό μου σας έκανε να αποκαλθφθείτε!!! :)))

dimitris-r είπε...

Ωωω, με το καλημέρα, τί βλέπω εδώ; Και τρίτος κουμπάρος μου στα δίχτυα του Δικτύου.
Σε καλό να σας βγει εύχομαι αγαπητέ και να ξέρετε ότι το blogging χαρίζεται, ο blogger χτίζεται.
Ο χρόνος είναι όλος δικός σας και δικός μας για να χαρούμε την παρουσία σας εδώ.
Να ευχηθώ β-eον ανθόσπαρτον!

Λουΐζα Κορνάρου είπε...

Παρ' όλο που δεν μπορώ να συγκριθώ με την γκουρού του βλογινγκ, composition doll, θα τολμήσω μια συμβουλή που την πήρα και γω δανεική: φρόντισε να το ευχαριστηθείς.

Καλοτάξιδος!(Προσπαθώ από χτες να κάνω σχόλιο με την νέα μου διεύθυνση

outbreak.wordpress.com

και δεν τα καταφέρνω. Παραθέτω την παλιά μέχρι να βρω το γκάζι-φρένο στην wordpress)

Κυρ Μανουήλ είπε...

Για τα καλωσορίσματα και τις ευχές Ευχαριστώ Θερμά!
Για τις συμβουλές επίσης!

Composition doll
Το κρίμα στο λαιμό σας αγαπητή μου!
Ευχαριστώ στ' αλήθεια για την ευκαιρία. Θα προσέξατε πως ήταν η πρώτη φορά που συμφώνησα μαζί σας.

Dimitris-r
Μ' εσάς σύντροφο στην μπλογκόσφαιρα, νοιώθω από την πρώτη στιγμή οικεία. Μόνο που μ' αρέσει να σας πειράζω. Ελπίζω να μου το συγχωρείτε πάντα.

Λουίζα κορνάρου
Για σας καλή μου, τι να πω. Από δω κάτω που βρίσκομαι, η θωριά σας με τρομάζει. Επιθυμώ όμως διακαώς την επικοινωνία. Ελπίζω και στην δικιά σας ανταπόκριση.

Composition Doll είπε...

"Θα προσέξατε πως ήταν η πρώτη φορά που συμφώνησα μαζί σας".

Αν το πρόσεξα, λέει!!!! Τo έγραψα και στο ημερολόγιό μου, για να υπάρχει ως γεγονός καταγεγραμμένο για τις επερχόμενες γενεές! Μην το παρακάνουμε με τις συμφωνίες, όμως! Να διαφωνούμε για να μην πλήτουμε!

:))))))))

Κυρ Μανουήλ είπε...

Η επανάληψη γεννά την πλήξη κι όχι η διαφωνία!
Έτσι για να μην πλήττετε.

Syd είπε...

Αν το Κυρ Μανουήλ αναφέρεται στον Πανσέληνο, θα ήθελα να σας χαρίσω το ομώνυμο ποίημά μου.

είπε...

A片,A片,A片,A片,A片,A片情趣商品,情趣用品,情趣用品,情趣,情趣,情趣用品,情趣商品,情趣用品,情趣,情趣,情趣用品,情趣商品,情趣用品,情趣,情趣,情趣用品,,情趣,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品.情趣,情趣,情趣,情趣,視訊聊天室,情趣,情趣用品,情趣,情趣用品,情趣用品,情趣麻將,台灣彩卷,六合彩開獎號碼,運動彩卷,六合彩,遊戲,線上遊戲,cs online,搓麻將,矽谷麻將,明星三缺一, 橘子町,麻將大悶鍋,台客麻將,公博,game,,中華職棒,麗的線上小遊戲,國士無雙麻將,麻將館,賭博遊戲,威力彩,威力彩開獎號碼,龍龍運動網,史萊姆,史萊姆好玩遊戲,史萊姆第一個家,史萊姆好玩遊戲區,樂透彩開獎號碼,遊戲天堂,天堂,好玩遊戲,遊戲基地,無料遊戲王,好玩遊戲區,麻將遊戲,好玩遊戲區,小遊戲,電玩快打情趣用品,情趣,A片,AIO,AV,AV女優,A漫,免費A片,情色,情色貼圖,色情小說,情色文學,色情,寄情竹園小遊戲,色情遊戲,AIO交友愛情館,色情影片,情趣內衣,情趣睡衣,性感睡衣,情趣商品,微風成人,嘟嘟成人網,成人,18成人,成人影城,成人圖片,成人貼圖,成人圖片區,UT聊天室,聊天室,豆豆聊天室 ,哈啦聊天室,尋夢園聊天室,聊天室尋夢園,080苗栗人聊天室,080聊天室,視訊交友網,視訊借錢,黃金,黃金回收,黃金價格,黃金買賣,當舖,中古車,二手車A片,A片,成人網站,成人影片,色情,情色網,情色,AV,AV女優,成人影城,成人,色情A片,日本AV,免費成人影片,成人影片,SEX,免費A片,A片下載,免費A片下載,做愛,情色A片,色情影片,H漫,A漫,18成人,情色電影,自拍,成人電影a片,色情影片,情色電影,a片,色情,情色網,情色,av,av女優,成人影城,成人,色情a片,日本av,免費成人影片,成人影片,情色a片,sex,免費a片,a片下載,免費a片下載,成人網站,做愛,自拍A片,A片,A片下載,做愛,成人電影,18成人,日本A片,情色小說,情色電影,成人影城,自拍,情色論壇,成人論壇,情色貼圖,情色,免費A片,成人,成人光碟18成人,成人聊天室,成人電影,成人圖片,成人貼圖,成人圖片區,成人影片,成人文章,成人小說,微風成人區,成人交友,成人文學,成人漫畫,成人遊戲,免費成人影片 ,成人論壇,愛情公寓,情色,色情網站,情色A片,色情小說,情色文學